Penyakit Keller merujuk kepada osteochondropathy. Gangguan peredaran darah memainkan peranan penting dalam perkembangan proses. Tisu tulang dan tulang rawan menerima jumlah nutrien yang tidak mencukupi dan nekrotisasi struktur penting bermula.

Patologi tulang belakang mempunyai klasifikasi yang berbeza. Semakin tinggi tahap penyakit ini, bahagian belakangnya lebih menyedihkan. Jadi, scoliosis kelas 3 dianggap sebagai salah satu keadaan yang paling teruk, yang hanya dapat dihilangkan dengan pembedahan..

daftar masuk pintu masuk-Pencarian buku harian-Langganan e-mel-StatistikPembetulkan postur: mana yang lebih baik (ulasan doktor, kontraindikasi)Ahad, 08 April 2018 13:38 + ke petikan

Cakera intervertebral berirama bersaiz besar atau lebih kecil terdapat pada sebilangan besar orang yang berumur berbeza. Mereka menjadi komplikasi osteochondrosis, osteoartritis atau patologi sendi lain.

Sekiranya seseorang mempunyai sakit punggung dan tidak memahami doktor mana yang harus dihubungi, dan tidak ada pejabat profil di klinik, maka pakar dalam bidang terapi akan membantu.