Pembalut (orthoses) sendi kaki bawah dan pergelangan kaki

Meniskus

Doktor trauma sering menemui pesakit yang, akibat kejatuhan atau latihan yang tidak berjaya, mengalami kecederaan pada bahagian bawah kaki atau pergelangan kaki. Sekiranya tidak ada kecacatan serius, pelempar plaster dikeluarkan, menggunakan pendakap betis elastik.

Bergantung pada keparahan kecederaan atau penyakit, pakar menetapkan salah satu jenis fiksator:

 • Sokongan pergelangan kaki untuk pemasangan yang mudah. Pendakap buku lali untuk pemasangan yang mudah diperbuat daripada kain elastik dan tidak mempunyai pengeras plastik atau logam. Berfungsi untuk kecederaan ringan, yang bermaksud pengurangan beban pada anggota badan yang cedera untuk waktu yang singkat. Semasa latihan, atlet menggunakannya untuk mencegah keseleo, kerana praktikalnya tidak mempengaruhi pergerakan sendi pergelangan kaki, hanya menyebarkan sebahagian dari rawan ke tendon kaki, kaki dan Achilles bawah.
 • Pembetulan sederhana. Ia digunakan oleh traumatologist untuk membetulkan kecederaan pada sendi kaki bawah, dan oleh doktor lain untuk patologi seperti gout. Pakar bedah menggunakan fiksator seperti itu untuk mempercepat pemulihan dalam tempoh selepas operasi. Dalam produk kekerasan sederhana, tulang rusuk plastik digunakan, yang juga memperbaiki bahagian anggota badan pada kedudukan yang diinginkan.
 • Sokongan Shin untuk lekapan tegar. Tulang rusuk logam dipasang di dalamnya, yang diperlukan untuk meletakkan bahagian anggota badan pada kedudukan yang diperlukan. Ditetapkan untuk kecederaan serius atau selepas pembedahan.

Di mana seseorang boleh membeli

Semasa mencari klip yang disyorkan, anda harus menghubungi syarikat besar yang menyediakan keadaan penyimpanan, pengangkutan yang betul dan pelbagai jenis. Di bandar Yekaterinburg, anda boleh membeli pakaian sukan atau perubatan di rangkaian salon ortopedik "Orto-Light".

Fiksator sendi

Sendi anggota badan berbeza dalam struktur dan fungsi anatomi mereka, mereka memberi seseorang kemampuan untuk menyokong dan bergerak, layan diri, sendi bahagian bawah kaki juga memainkan peranan sebagai penyerap kejutan. Oleh kerana pelbagai ciri anatomi dan fungsi sendi besar di hujung kaki maka patologi mereka adalah salah satu yang paling kerap. Imobilisasi anggota badan adalah.


Sendi anggota badan berbeza dalam struktur dan fungsi anatomi mereka, mereka memberi seseorang kemampuan untuk menyokong dan bergerak, layan diri, sendi bahagian bawah kaki juga memainkan peranan sebagai penyerap kejutan. Oleh kerana pelbagai ciri anatomi dan fungsi sendi besar di hujung kaki maka patologi mereka adalah salah satu yang paling kerap. Imobilisasi anggota badan adalah komponen wajib dalam rawatan sebarang patologi dan dilakukan dengan bantuan pembalut, pelekat plaster atau fiksator khas - pembalut, serpihan, serpihan.


Fiksator sendi ortopedik ditetapkan semasa pemulihan kecederaan atau tempoh selepas operasi. Mereka juga diperlukan untuk mencegah kecederaan semasa aktiviti sukan biasa, kehadiran pelbagai penyakit pada sendi dan semasa latihan fizikal yang berat. Penggunaan pendakap sendi adalah alternatif moden untuk pembalut dan pelekat plaster, kerana ia memberikan tahap lekapan yang sesuai, tetapi pada masa yang sama jauh lebih ringan dan lebih selesa..

Lebih-lebih lagi, penahan sendi membantu memendekkan tempoh rawatan atau pemulihan. Penggunaannya dengan ketara mengurangkan beban pada sendi yang terjejas, memastikan fiksinya yang betul dan meningkatkan peredaran mikro peredaran darah akibat pemanasan dan urutan mikro, tanpa mengganggu kedudukan yang menguntungkan secara fungsional.

Fiksator sendi senang digunakan, mempunyai penampilan estetik dan senang kebersihan. Model moden dibuat secara eksklusif dari bahan berkualiti.

Pendakap lutut ORLETT dengan pad silikon dan tulang rusuk yang kaku

Pendakap lutut Orlett EKN-212 direka untuk memperbaiki sendi lutut yang berkesan semasa penyakit keradangan, pada kecederaan akut atau selepas.

Pembalut ORLETT pada tali pinggang bahu, menyokong, memperbaiki (DEZO)

Penerangan

Pendakap bahu dan lengan Orlett digunakan secara meluas untuk melumpuhkan anggota badan atas. Bergantung pada pemasangan band (.

Pembalut untuk epikondilitis pada sendi siku (siku tenis) DI BAWAH PESANAN

Penerangan

Pembalut Orlett pada sendi siku (siku tenis), seni. TEL-104 menyediakan fiksasi tendon fleksor dan ekstensor.

Orthosis ORLETT pada sendi bahu dan lengan (dengan kekangan)

Orlett RS-129 Orthosis Bahu (Sekatan Pencabulan) memberikan tahap fiksasi bahu tahap sederhana.

Pendakap dilengkapi dengan yang boleh ditanggalkan.

Pad lutut neoprena yang boleh dilepas dengan engsel mekanikal

Pembalut neoprena yang boleh dilepas, diperkuat dengan serpihan logam dengan sambungan bola, 2 tali pengikat.

Ciri-ciri:

Pad lutut elastik yang diperbuat daripada benang bersalut seramik

Pembalut pekeliling elastik yang diperbuat daripada benang elastik tahan lasak hypoallergenic dengan lapisan seramik.

Ciri-ciri:

Sendi lutut Orthosis ORLETT elastik dengan tulang rusuk spiral logam

Penerangan

Pembalut elastik Orlett pada sendi lutut dengan tulang rusuk spiral logam, seni. MKN-103 (M) memberikan cahaya hingga sederhana st.

Pad siku elastik DI BAWAH PESANAN

Pendakap siku elastik Orlett MEL-104 direka untuk memudahkan pemasangan dan pemampatan sendi siku. Pembalut membantu mengurangkan bengkak dan st.

Kekangan pergelangan kaki dengan tulang rusuk yang kaku

Penerangan

Pembalut itu diperbuat daripada kain elastik, pengganti teknologi untuk kapas, diperkuat dengan empat penguat spring sisi.

Kekangan Pergelangan Kaki Orlett Lace Up

Sokongan pergelangan kaki Orlett dengan tulang rusuk dan tali yang kaku dirancang untuk menstabilkan kedudukan sendi pergelangan kaki, tulang tarsal secara fizikal.

Jalur bahu universal elastik ORTO

Pendakap pada sendi bahu terbuat dari bahan aeroprene dan Coolmax, dilengkapi dengan tali pengikat dengan penutup pelembut.

Pembalut pergelangan tangan - gelang elastik

Pembalut pergelangan tangan elastik Orlett MWR-102 direka untuk memudahkan pemasangan sendi pergelangan tangan. Ia juga mempunyai kesan mampatan,.

Orthosis Orlett untuk sendi metacarpophalangeal pertama DI BAWAH PESANAN

Orlett ortosis untuk sendi metacarpophalangeal pertama memberikan lekapan kuat pergelangan tangan, carpometacarpal dan metacarpophalangeal sendi jari pertama.

Orthosis ORLETT pada sendi lutut, boleh dilepaskan dengan engsel

Pendakap RKN-203 terbuat dari neoprene, bahan dengan kesan pemanasan yang jelas dan diperkuat dengan dua serpihan logam dengan polikentrik.

Sokongan kaki Orthosis ORLETT

Orthosis Orlett untuk pergelangan kaki dan kaki (orthosis - sokongan kaki), menjaga kaki dalam kedudukan yang betul secara fisiologi dan mendorong pemulihan.

Pembalut bahu yang menyokong (sapu tangan)

Penerangan:

 • diperbuat daripada bahan tahan lama, tahan haus dan boleh dicuci
 • kedudukan ke.

Orthosis Orlett pada sendi pinggul, kaku DI BAWAH PESANAN

Orthosis fiksasi pemboleh ubah Orlett HFO-333 pada sendi pinggul dengan pengatur jumlah pergerakan dalam dua satah. Ia digunakan sebagai ganti plaster selepas operasi..

Pendakap Patella ORLETT

Penerangan

Pembalut Orlett pada sendi lutut untuk memperbaiki patela, seni. PKN-103 memberikan sokongan lutut melalui fiksasi.

Orthosis ORLETT pada sendi bahu dan lengan (penculikan belat) DI BAWAH PESANAN

Orthosis pada sendi bahu dan lengan (abduction splint) SA-209 direka untuk melegakan sendi bahu dan membetulkan lengan pada posisi penculikan di bawah.

Sokongan pergelangan kaki yang diperkuat DI BAWAH PESANAN

Pendakap pergelangan kaki Orlett dengan kawalan kelantangan menstabilkan dan menghilangkan tekanan pada sendi buku lali. Sekiranya perlu, biarkan lantai.

Sendi lutut Orthosis ORLETT dengan fiksasi boleh laras DI BAWAH PESANAN

Pendakap lutut Orlett dengan pengatur pergerakan engsel biomekanik digunakan sebagai pembalut pementasan selama tempoh pemulihan..

Orthosis ORLETT pada pergelangan tangan dengan logam. bas

Orlett pergelangan tangan Orlett WRS-202 (serpihan) dengan serpihan logam berkesan menghadkan pergerakan dan memberikan lekapan kuat pada sendi pergelangan tangan,.

Orthosis pergelangan tangan (dilanjutkan) Orlett DI BAWAH PESANAN

Orthosis pergelangan tangan Orlett WRS-302 (memanjang) untuk lengan kanan memberikan lekapan penuh pada pergelangan tangan, lengan bawah dan ibu jari di lengan kanan..

Penyokong pergelangan kaki bersalut seramik tanpa tumit

Pembalut bulat elastik dengan tumit terbuka yang diperbuat daripada benang hypoallergenic dengan lapisan seramik.

Ciri-ciri:

Serpihan kaku pada sendi pergelangan tangan, panjang DI BAWAH PESANAN

Tayar kaku yang diperbuat daripada benang hypoallergenic dengan lapisan seramik, diperkuat dengan pengeras yang boleh dilepas berprofil (lebar di permukaan palmar, sempit di bahagian belakang.

Tape Ares Standart (5.0cm * 5.0m)

Pita, pita sukan (dari pita bahasa Inggeris) - pita pelekat yang diperbuat daripada kain, menyerupai pelekat pelekat, digunakan untuk memperbaiki atau menyokong sendi.

Sokongan lutut Orlett, diperkuat DI BAWAH PESANAN

Serpihan lutut Orlett KS-601 (orthosis) direka untuk pemasangan sepenuhnya sendi lutut. Fiksasi dicapai dengan 5 logam yang boleh ditanggalkan.

ORLETT ortosis kanak-kanak pada sendi lutut boleh dilepaskan DI BAWAH PESANAN

Orthosis lutut berpecah (splint) kanak-kanak Orlett RKN-203 (P) direka untuk imobilisasi (sokongan) sendi lutut sepenuhnya atau separa dan menyediakan bahagiannya.

Belat lutut

Belat tiga panel yang boleh dilepas dengan sisipan logam, tali dan tempurung terbuka. Memperbaiki dan menstabilkan sendi lutut dengan kuat, serta tr bawah.

Sokongan pergelangan kaki dengan kamera pneumatik DI BAWAH PESANAN

Orthosis pergelangan kaki dengan ruang pneumatik bertujuan untuk rawatan luka neuropatik kaki depan yang tidak dijangkiti, kecederaan tendon-ligamen.

Pendakap siku dengan sisipan silikon Medi EPICOMED

Merajut khas pembalut mengambil kira ciri anatomi sendi, sangat sesuai walaupun di kawasan selekoh. Sisipan silikon pada permukaan dalaman produk.

Pendakap Ankle Medi ACHIMED

Pendakap pergelangan kaki menengah untuk fiksasi tendon Achilles
Petunjuk:
- keradangan akut dan kronik pada tendon Achilles

Pendakap lutut Medi ELASTIC KNEE

Medium elastik digunakan untuk ketidakstabilan lutut ringan dan sindrom patellofemoral. Pilihan optimum untuk artritis.

Sokongan lutut dengan cincin silikon Medi GENUMEDI PLUS

Pendakap lutut dengan cincin patellar silikon dan tali GenumediPlus®

Petunjuk:

  sedikit ketidakstabilan ke.

Memperbaiki pembalut pada sendi bahu - "DEZO"

Petunjuk

- lebam bahu dan lengan bawah

- kecederaan dan pecahnya ligamen sendi bahu, sendi klavikular-akomial dan siku.

Sokongan pergelangan tangan Push care Wrist Brace

Push care Wrist Brace memberikan tekanan di sekitar pergelangan tangan, sehingga meningkatkan kestabilannya. Tahap tekanan dapat disesuaikan.

Orthosis ORLETT pada sendi metacarpophalangeal DI BAWAH PESANAN

Ortosis radiocarpal (metacarpophalangeal) Orlett WFG-100 direka untuk pemulihan selepas kecederaan dan operasi sendi metacarpophalangeal, serta untuk rawatan.

Kursi ORLETT untuk penetapan klavikula

Reclinator Orlett CS-150 dengan berkesan memperbaiki sendi bahu pada kedudukan posterior (reclination), sebahagian atau sepenuhnya melegakan ketegangan otot.

Pembalut elastik pada sendi bahu, Orlett

Pendakap bahu elastik Orlett RS-105 direka untuk mengehadkan pergerakan pada sendi bahu dan menyediakan pemasangan sendi secara sederhana.

Belat buku lali

Penemuan ini berkaitan dengan perubatan, iaitu dengan alat untuk rawatan fungsional, memungkinkan untuk melumpuhkan sendi pergelangan kaki, khususnya selepas operasi.

Ankle support Push ortho Ancle Brace Aequi

Pendakap pergelangan kaki Push ortho Orthesis Aequi dikembangkan berdasarkan pendakap Dr.Cumans dan memberikan penstabilan sendi pergelangan kaki.

Orthosis derotasi pergelangan kaki

Orthosis pergelangan kaki dan kaki (derotasi orthosis) memberikan fiksasi yang boleh dipercayai pada sepertiga bahagian bawah kaki bawah, sendi pergelangan kaki dan kaki, mencegah dalaman.

Gel basuh dengan kesan antibakteria HARGA 490,00

Mencuci barang yang paling diperlukan untuk pembasmian kuman: seprai pesakit; pakaian kerja; pakaian pesakit dan produk perubatan; stoking, gol.

Pad lutut elastik dengan tulang rusuk yang mengeras

Pendakap lutut dengan penguat spring BKN 871 dengan lubang di atas lutut diperbuat daripada benang hypoallergenic dengan lapisan seramik.

Pendakap Mediortho COX Medi Hip

 • sekatan putaran pinggul pemampatan ke luar di kawasan tersebut
 • luka selepas operasi
 • mengurangkan kemungkinan.

Pembalut pergelangan kaki di Yekaterinburg

Tujuan: sendi pergelangan kaki, sisi: universal, ciri-ciri: elastik, mampatan, unsur kekakuan dan lekapan: pengeras, bahan: logam, tekstil

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Pendakap buku lali Ttoman AS-E02

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Ukuran pendakap buku lali 2

Pelantikan: sendi pergelangan kaki, sisi: sejagat, tahap lekapan: kaku / kuat, unsur kekakuan dan lekapan: pengeras, tali, bahan: tekstil

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Pembalut pergelangan kaki Comf-Ort K-915

Tujuan: sendi pergelangan kaki, sisi: sejagat, ciri: elastik, mampatan, tahap lekapan: separa kaku / medium, unsur kekakuan dan lekapan: sisipan silikon, bahan: tekstil

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Pembalut pergelangan kaki Trives T-8611

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Pembalut pergelangan kaki F-215

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Pendakap pergelangan kaki Orlett redup. l (lelaki-101)

Pemasangan pembalut pada sendi pergelangan kaki dengan pengeras logam (dengan mengikat) Trives T-8608 1 [T-8608/1]. Pendakap buku lali dengan tulang rusuk penguat logam (dengan tali) digunakan untuk memastikan betul secara fisiologi.

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Pembalut pergelangan kaki Trives T-8608 1, penyelesaian S

Tujuan: tulang belakang serviks, ciri: pemanasan, elastik, pasca operasi, tahap lekapan: separa kaku / medium, unsur ketegaran dan lekapan: tali / pita, pengikat Velcro, bahan: getah busa, tekstil

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Pembalut leher Orlett BN6-53 untuk orang dewasa

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Pembalut pergelangan kaki f-217

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Pendakap buku lali merah DANATA dengan tumit terbuka

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Pendakap buku lali biru DANATA dengan tumit terbuka

Huraian ELASTIK ANKLE SUBORT ankle brace art.501 Pendakap pergelangan kaki elastik Medium elastik digunakan untuk lebam, dislokasi kecil, peregangan otot dan ligamen sendi pergelangan kaki, menjadi pilihan ekonomis dari pendakap Levamed. Kain elastik.

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Sokongan pergelangan kaki elastik ar.

Tujuan: sendi pergelangan kaki, sisi: sejagat, ciri: pemanasan, elastik, mampatan, tahap lekapan: lembut / lemah, bahan: neoprena

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Rehband Basic Ankle Support 7973

Pengilang: Yamaguchi Jenis: pembalut Tujuan: sendi buku lali

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

YAMAGUCHI Aeroprene Ankle Ankle Brace.

Trives T-8608/1 pembalut pergelangan kaki digunakan untuk ketidakstabilan kronik sendi pergelangan kaki, semasa pemulihan selepas campur tangan pembedahan di bahagian bawah kaki dan setelah melepaskan plaster cast, untuk kecederaan pergelangan kaki, dislokasi, dan kecederaan ligamen.

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Pendakap buku lali Trives T-8608/1, Saiz.

Tujuan: sendi pergelangan kaki, sisi: universal, ciri-ciri: pasca operasi, tahap lekapan: separa kaku / medium, unsur ketegaran dan lekapan: tali, serpihan, bahan: logam, tekstil

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Sokongan pergelangan kaki Trives T-8608/1

Pendakap pergelangan kaki ORLETT BAN-101 (M) dengan lekapan sederhana menstabilkan sendi, mengekalkan pergerakan penuh di dalamnya. Tulang rusuk yang mengeras memberikan penstabilan sendi tambahan. Pemampatan berterusan dan tindakan mengurut pembalut.

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Pembalut pergelangan kaki ortopedik Orlett. Saiz L

Active Ankle T2 Ankle Brace memberikan tahap perlindungan dan sokongan yang luar biasa tanpa menyekat atau menghalang pergerakan berkat pembinaannya yang tegar!

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Brace Active Ankle T2 Ankle Brace

Tujuan: sendi pergelangan kaki dan kaki, sisi: sejagat, ciri: elastik, mampatan, tahap lekapan: separa kaku / medium, unsur kekakuan dan lekapan: pengeras, bahan: logam, tekstil

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Sokongan pergelangan kaki Orlett BAN-101 (M)

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Pendakap pergelangan kaki Orlett redup. m (larangan-101 (.

ATF® 2 Ankle Brace memberikan sokongan yang boleh dipercayai untuk pergelangan kaki yang cedera setelah terseliuh dan terkehel, serta bengkak. Terdapat dalam warna hitam dan putih

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Pendakap buku lali sukan Mueller ATF® 2 Ankle Br.

Reka bentuk pita menghilangkan ketidakstabilan lateral (mencegah memusingkan kaki), tetapi tidak menyekat pergerakan berjalan yang normal Membolehkan anda mengawal pergerakan secara tiba-tiba, mengurangkan bengkak dan sakit...

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

B.Baik sokongan pergelangan kaki, warna W-347 MED.

Tujuan: sendi pergelangan kaki, sisi: universal, ciri: elastik, pasca operasi, tahap lekapan: lembut / lemah, unsur kekakuan dan lekapan: tali / pita, pengikat Velcro, bahan: tekstil

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Ankle brace Crate F-210

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Pendakap pergelangan kaki Orlett redup. l (larangan-101 (.

Pembalut elastik ORTO BAN 400 dengan penguat bertetulang digunakan untuk memudahkan pemasangan sendi pergelangan kaki. Pembalut mudah dipakai dan dilepaskan, berkat tulang rusuk pegas yang dipasangkan, alat ini betul-betul...

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Pendakap buku lali tulang rusuk yang fleksibel dengan tumit terbuka.

Dislokasi pergelangan kaki, edema Ciri-ciri produk: Kontur berbentuk X bertindak sebagai pembalut "angka lapan", sehingga meningkatkan kestabilan sendi pergelangan kaki. Mengehadkan pergerakan yang berlebihan, mencegah keseleo. Sisipan silikon berbentuk J..

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Pendakap buku lali

Tujuan: sendi pergelangan kaki, sisi: universal, ciri: pasca operasi, tahap lekapan: keras / kuat, unsur kekakuan dan lekapan: tali / pita, tali, tali

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Sokongan pergelangan kaki Orto PAN 100

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Pendakap buku lali elastik

Tujuan: sendi lutut, sisi: universal, ciri: pemanasan, elastik, mampatan, bahan: neoprena

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Sokongan lutut Fosta F 1258

Pelantikan: sendi pergelangan kaki, sisi: sejagat, ciri: mampatan, pasca operasi, tahap lekapan: keras / kuat, unsur kekakuan dan lekapan: tali / pita, pengikat Velcro, pengeras, tali, bahan: logam, tekstil

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Sokongan pergelangan kaki Orlett LAB-221

Diperbuat daripada bahan rajutan, bernafas, elastik dengan kandungan kapas sebanyak 41% tidak menyebabkan reaksi alergi dan kerengsaan kulit semasa melakukan senaman mendorong penyingkiran kelembapan dari permukaan kulit adalah optimum...

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Pendakap buku lali DO421

Pendakap pergelangan kaki ORLETT BAN-101 (M) dengan lekapan sederhana menstabilkan sendi, mengekalkan pergerakan penuh di dalamnya. Tulang rusuk yang mengeras memberikan penstabilan sendi tambahan. Pemampatan berterusan dan tindakan mengurut pembalut.

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Pembalut pergelangan kaki ortopedik Orlett. Saiz XL

Tujuan: sendi pergelangan kaki, sisi: universal, ciri: elastik, mampatan, pasca operasi, tahap lekapan: separa kaku / medium, unsur kekakuan dan lekapan: sisipan silikon, bahan: tekstil

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Ankle menyokong Orlett Energy Line DAN-20.

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Pendakap buku lali B.WELL B.W boleh laras.

Untuk Direka untuk menyokong pergelangan kaki dengan memampatkan sendi secara merata. Panel pergelangan kaki busa. Fabrik Utama: Poliamida 43.0%, Fabrik Utama: Kapas 21.0%, Fabrik Utama: Poliester 17.0%, Fabrik Utama: 16.0% Elastodien.

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Ankle Brace TARMAK Ankle Brace Untuk.

diperbuat daripada bahan yang padat, tidak dapat dilihat, bernafas yang dapat dengan pasti memperbaiki lapisan kapas dalaman sendi buku lali memberikan keselesaan tambahan apabila menggunakan sistem penyangga pendakap menyesuaikan pendakap pada kaki dan membolehkan anda menggunakan pendakap.

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Pendakap buku lali dengan tali T-8608/1 Three.

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Pembalut pergelangan kaki elastik MAN-101

Pengilang: Orlett Jenis: pembalut Tujuan: sendi buku lali

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Pembalut pergelangan kaki ORLETT MAN-101, saiz S

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Pergelangan kaki ORLETT BAN-101 (M) pergelangan kaki, dengan tulang rusuk sisi.

Tujuan: sendi pergelangan kaki, sisi: universal, ciri: elastik, mampatan, pasca operasi, dengan kesan antibakteria, bahan: tekstil

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Pembalut pergelangan kaki Comf-Ort K-902

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Pembalut pergelangan kaki ORLETT MAN-101, saiz XS

B.well 13000001 Material bernafas - bahan selesa hypoallergenic bernafas nipis membolehkan anda memakai pembalut dengan kasut biasa. Memperbaiki tali - reka bentuk pita menghilangkan ketidakstabilan lateral (mencegah memutar kaki), tidak menyekat norma.

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Perban pergelangan kaki pemulihan yang baik, boleh laras.

Pengilang: Trives Jenis: orthosis Tujuan: sendi buku lali

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Pendakap buku lali Trives T-8608/1 S dengan tali pusat.

Huraian Pembalut ortopedik pada seni sendi pergelangan kaki.BAN-400 Orthosis dibuat dalam bentuk pembalut elastik pada sendi pergelangan kaki dengan tumit terbuka yang diperbuat daripada gentian elastik-elastik dengan lapisan seramik, dan diperkuat di sepanjang permukaan sisi oleh dua pasang tulang rusuk pegas.

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Seni pendakap pergelangan kaki ortopedik.BAN-4.

Tujuan: sendi pergelangan kaki, sisi: sejagat, tahap lekapan: kaku / kuat, unsur kekakuan dan lekapan: pengeras, tali, bahan: logam, tekstil

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Pembalut pergelangan kaki Crate F-215

Tujuan: dinding perut, ciri: elastik, mampatan, pasca operasi, tahap lekapan: lembut / lemah, unsur kekakuan dan lekapan: Velcro, bahan: logam, tekstil

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Pembalut perut Orlett AB-412

Pembalut elastik (sokongan) kaki direka untuk memperbaiki dan melindungi otot pergelangan kaki semasa bersukan. Tahap keberkesanan (perlindungan) No. 2. Membantu melegakan sakit otot dan ketidakselesaan pada sendi, menutup sepenuhnya dan memperbaiki kawasan pergelangan kaki

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Sokongan kaki Elastic Sensesport, 1 helai

Temujanji: sendi pergelangan kaki, sisi: universal, ciri: elastik, mampatan, tahap lekapan: lembut / lemah, unsur ketegaran dan lekapan: Velcro, bahan: tekstil

Pengambilan, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Pendakap buku lali

Tidak seperti ortosis, pendakap pergelangan kaki adalah produk elastik yang tidak dapat bergerak. Fungsi utamanya adalah untuk menyokong sendi di bawah tekanan yang kuat dan semasa tempoh pemulihan selepas kecederaan dan pembedahan..

Kelebihan memakai kaliper seperti itu jelas:

 • Pemasangan dan sokongan sendi yang boleh dipercayai untuk melindunginya daripada kerosakan;
 • Memunggah alat ligamen sendi pergelangan kaki;
 • Keupayaan untuk menggunakan baik semasa latihan dan dalam kehidupan seharian kerana ringan dan kehalusan bahan;
 • Sesuai sempurna tanpa menimbulkan rasa tidak selesa;
 • Mengurangkan masa pemulihan selepas kecederaan dan campur tangan pembedahan sebanyak 2-3 kali;
 • Bahan hypoallergenic, menghilangkan kesan sampingan dari memakai produk (kerengsaan, alergi).

Untuk memilih pendakap pergelangan kaki yang berkualiti tinggi dan berkesan, anda perlu mengkaji sifatnya dengan teliti. Pertimbangkan parameter utama yang harus anda fokuskan.

Pendakap buku lali: ciri utama

Pembalut elastik untuk pergelangan kaki yang cedera adalah alat perubatan luaran untuk kegunaan individu. Ini adalah "jari kaki" lembut atau jalur lebar yang melilit pergelangan kaki melintang.

Ciri-ciri utama model moden dijelaskan di bawah. Pembalut pada pergelangan kaki yang sakit hanya boleh mempunyai beberapa kualiti yang disenaraikan, dan kombinasi yang sama sekali berbeza. Dengan pelbagai ini, pesakit dapat mencari pilihan terbaik untuk kes tertentu..

Bahan elastik

Pendakap pergelangan kaki moden diperbuat daripada kain campuran dengan ciri prestasi yang sangat baik. Mereka meregangkan dengan baik, tetapi pada masa yang sama tetap elastik. Mereka tidak cacat selepas mencuci, tidak ditutup dengan pil dan tidak mengelupas, menjaga penampilan yang rapi untuk waktu yang lama.

Semua sifat ini menjadi mungkin kerana penambahan bahan sintetik berikut ke serat kapas semula jadi:

 • Neoprene adalah kain anjal dan elastik yang mempunyai kesan pemanasan kerana ketumpatannya. Menyediakan fiksasi sendi yang boleh dipercayai dalam satu kedudukan, mengaktifkan bekalan darah ke tisu. Sifat ini mempercepat proses metabolik dan mengurangkan tempoh pemulihan. Walau bagaimanapun, ketidakupayaan untuk membiarkan udara melintas menyebabkan pengurangan jangka hayat produk neoprena..
 • Poliester adalah bahan tahan lama yang mengekalkan bentuknya walaupun selepas penggunaan yang berpanjangan. Mengering dengan cepat dan tidak berubah bentuk selepas mencuci. Tahan terhadap kotoran. Kebolehtelapan udara yang buruk tidak termasuk pengeluaran pembalut dari satu poliester, tetapi penambahannya pada kain menjadikannya lebih tahan lama dan kuat.
 • Poliester adalah pengganti kapas moden yang tidak menyebabkan alergi atau kerengsaan kulit. Ini adalah komponen optimum untuk pembalut elastik, kerana ia mempunyai kelebihan kain semula jadi, tetapi pada masa yang sama sangat tahan lama dan tahan lama..

Kesan pada pergelangan kaki

Bagaimanakah pendakap pergelangan kaki melaksanakan fungsinya? Semua terima kasih kepada tiga jenis kesan yang ada pada sendi:

 • Kesan mampatan adalah pemampatan "pintar", kerana kerja injap vaskular dan rangsangan bekalan darah diaktifkan. Kecekapan pam muskul-vena meningkat dan jumlah darah vena di kaki menurun. Oleh itu, peredaran mikro dan pemakanan struktur muskuloskeletal dan tisu lembut bertambah baik. Kesan mampatan berguna sekiranya kecenderungan bengkak dan berat di kaki, dengan kerja fizikal yang lama atau latihan yang kuat.
 • Kesan micromassage - rangsangan aliran darah dan limfa dalam tisu kerana kesan permukaan serat pelepasan bahan pada kulit. Ditunjukkan untuk kebas kaki, untuk mempercepat pemulihan dari kecederaan dan campur tangan pembedahan.
 • Kesan pemanasan membantu mengendurkan otot dan ligamen, serta sendi itu sendiri. Kesan ini melegakan kesakitan, melegakan keradangan tempatan dan mengurangkan edema. Pendakap pergelangan kaki pemanasan sangat berguna untuk keadaan kronik..

Anda tidak boleh membeli produk yang menggabungkan tiga kesan sekaligus, terutamanya jika tujuan pemakaian adalah pencegahan sederhana. Sila berjumpa dengan doktor anda sebelum membeli. Hanya pakar yang dapat memberikan cadangan yang kompeten berdasarkan ciri-ciri anamnesis anda.

Ijazah penetapan

Ini adalah salah satu parameter terpenting yang menentukan tahap sokongan dan tahap ketegangan, kekuatan hentakan pada sendi..

 • Lembut / Lemah adalah keadaan yang paling biasa untuk pendakap pergelangan kaki elastik. Produk sedemikian tidak mengandungi unsur pepejal dan pengikat tambahan. Mereka biasanya berbentuk seperti kaus kaki nipis yang ketat..
 • Separa tegar / sederhana. Pendakap buku lali ini mempunyai tulang rusuk penguat plastik elastik, biasanya terletak di sisi. Dengan pertolongan mereka, ternyata membatasi pergerakan kaki semasa berjalan. Biasanya, pendakap pergelangan kaki yang dikendalikan mempunyai ciri-ciri ini, kerana tugas utamanya adalah memberikan rehat maksimum untuk pemulihan sendi yang betul..
 • Boleh laras - produk yang lebih kompleks, kekuatan tegangannya boleh berubah-ubah. Pesakit mempunyai pengikat dan tali khas semasa pembuangan pesakit, yang memungkinkan untuk menyesuaikan tahap fiksasi bergantung pada keperluannya. Beberapa model mempunyai tulang rusuk yang dapat ditarik keluar. Produk ini senang dipakai semasa pemulihan, apabila keadaan sendi secara beransur-ansur berubah dan memerlukan keadaan yang berbeza..

Memperbaiki elemen

Seiring dengan ketiadaan elemen pembetulan, pendakap pergelangan kaki dapat dilengkapi dengan lampiran berikut:

 • Mengikat tali bukanlah pilihan yang sangat popular, yang lebih biasa untuk model separa tegar. Maksudnya adalah bahawa ia memberikan kesesuaian yang lebih selamat..
 • Pengikat Velcro - senang untuk menyesuaikan tahap ketegangan, terutama ketika pulih dari kecederaan dan operasi.

Pilihan jenis penahan adalah soal selera dan pilihan peribadi..

Tahap keterbukaan

Pendakap buku lali boleh mempunyai salah satu daripada dua gaya:

 • Kaki terbuka, tumit tertutup. Pendakap pergelangan kaki jenis ini dipakai pada cuaca sejuk..
 • Tumit dan kaki terbuka. Produk sedemikian senang dipakai pada musim panas dan semasa latihan, kerana ia memberikan keselesaan dan pengudaraan tambahan pada kaki..

Pelantikan

Doktor menetapkan untuk memakai pendakap pergelangan kaki dalam kes berikut:

 • Ketidakstabilan pergelangan kaki kronik;
 • Hypermobility pergelangan kaki;
 • Ligamen pergelangan kaki terseliuh;
 • Myalgia;
 • Myositis;
 • Osteochondropathy;
 • Osteoartritis;
 • Tenosynovitis;
 • Bursitis;
 • Pemulihan daripada kecederaan dan pembedahan pergelangan kaki;
 • Pencegahan kecederaan dalam sukan dan buruh fizikal.

Di bawah ini anda akan melihat beberapa video yang membentangkan pembalut pengeluar domestik dan asing yang berbeza.

Saiz

Untuk mencari pendakap pergelangan kaki yang tepat, anda perlu mengukur lilitan pergelangan kaki dengan sentimeter penjahit terlebih dahulu. Kesesuaian ukuran dan ukuran yang ditunjukkan dalam huruf Latin ditunjukkan dalam jadual.

Ingat bahawa saiz pengeluar berbeza. Oleh itu, dua produk dengan tanda L pada bungkusan dari jenama yang berbeza mungkin berbeza dari segi ukuran. Oleh itu, sangat penting untuk memeriksa grid dimensi pengeluar tertentu dan mencuba produk sebelum membeli..

Kontraindikasi

Selain kesan positif, pendakap pergelangan kaki boleh membahayakan dalam situasi tertentu. Dilarang memakainya jika anda mempunyai penyakit berikut:

 • Phlebitis;
 • Oklusi arteri;
 • Ulser vena;
 • Penyakit kulit (ruam alergi, psoriasis, dll.);
 • Ulser trofik pada latar belakang diabetes mellitus.

Selain itu, anda tidak boleh memakai pembalut pergelangan kaki jika terdapat luka dan luka yang tidak sembuh pada kulit..

Peraturan penggunaan dan penjagaan

Agar pembalut mampatan pada sendi pergelangan kaki hanya membawa faedah, penting untuk mengikuti peraturan operasinya dan cadangan individu doktor yang menghadiri. Ingat beberapa postulat:

 • Tempoh pemakaian bergantung pada kes tertentu. Sekiranya anda perlu mengelakkan kecederaan di tempat kerja atau sukan, maka pakai pendakap pergelangan kaki hanya semasa melakukan senaman yang kuat. Semasa pemulihan, waktu operasi bergantung pada kerumitan kecederaan dan tahap pemulihan.
 • Mula-mula anda perlu membiasakan diri dengan pembalut. Anda tidak boleh memakainya selama masa yang ditentukan dari hari pertama. Mulakan dengan 10-15 minit sehari dan secara beransur-ansur meningkatkan masa pemakaian sesuai yang disyorkan oleh pakar.
 • Sekiranya anda mempunyai keluhan atau perubahan kesihatan semasa menggunakan pembalut, segera berjumpa doktor. Ini berlaku untuk sebarang ruam kulit, bengkak, ketidakselesaan dan kesakitan..

Penyangga pergelangan kaki yang lembut harus dicuci secara berkala untuk mengelakkan kerengsaan kulit dan ruam lampin. Sebaiknya lakukan ini secara manual dalam air suam dengan suhu tidak melebihi 30 darjah.

Produk dikeringkan hanya dalam bentuk rata. Sebaiknya lakukan ini pada permukaan mendatar, bukan pada pengering dalam kedudukan tegak. Dan sangat penting bahawa tidak ada alat pemanasan berdekatan.

Sebagai kesimpulan, penting untuk diperhatikan bahawa pendakap pergelangan kaki elastik boleh dibeli tanpa preskripsi doktor, tetapi sangat disyorkan untuk berjumpa pakar. Namun, alat perubatan ini mempunyai sejumlah kontraindikasi yang mesti dikecualikan..

Pendakap buku lali dan kaki

Belat buku lali bebas beban (kanan / kiri) TNO-21 Ogonyok 2B.05

CIRI PRODUK membetulkan kaki pada kedudukan yang betul secara anatomi; gunakan semasa tidur, anda tidak boleh memijaknya (TUTOR FUNGSI digunakan untuk berjalan kaki); INDIKASI PENGGUNAAN ICP.

Belat buku lali berfungsi (kanan / kiri) Ogonyok 2B.06

PENERANGAN Splint Ogonyok 2B.06 adalah penyelesaian yang sangat baik untuk pemasangan sendi. Ukuran serpihan ditentukan oleh ukuran kaki. Contohnya, kaki 12 cm - ukuran 12. CIRI PRODUK boleh digunakan baik selama.

Sokongan pergelangan kaki ORTO 309 NAN

PENERANGAN: Pembalut pergelangan kaki ORTO 309 NAN direka untuk dipakai di kaki kiri / kanan bawah untuk memperbaiki sendi pergelangan kaki. Pembetulan berlaku kerana pengikat Velcro. OSOB.

Memperbaiki pembalut pergelangan kaki dengan mengikat L Ttoman AS-ST

KETERANGAN: Pendakap buku lali dengan tali L LTTOMAN AS-ST dirancang untuk dipakai di kaki kiri / kanan bawah, untuk pemasangan sendi pergelangan kaki yang kaku. Pembetulan berlaku.

Kaki pendakap buku lali F-212

KETERANGAN: Pembalut pergelangan kaki KRATE F-212 dirancang untuk dipakai di bahagian kiri / kanan, memperbaiki sendi pergelangan kaki. Fiksasi dilakukan dengan menggunakan pengikat Velcro. CIRI-CIRI.

Pembalut pergelangan kaki pendek SPC Ogonek 2B.03

PENERANGAN: Pembalut pergelangan kaki pendek SPC Ogonek 2B.03. INDIKASI UNTUK PENGGUNAAN: Pencegahan kecederaan semasa bersukan, dengan ketidakstabilan sendi pergelangan kaki yang ringan, keadaan selepas kecederaan pada awal.

Pembalut pergelangan kaki rajutan S-HT09AT

KETERANGAN: Pembalut pergelangan kaki rajutan TEKNOLOGI KESIHATAN S-HT09AT direka untuk dipakai di kaki kiri / kanan bawah, untuk memperbaiki sendi pergelangan kaki. Fiksasi berlaku kerana strukturnya.

Pendakap buku lali Ecoten AS-E02

PENERANGAN: Pendakap buku lali Ekoten AS-E02. CIRI-CIRI: teknologi mengait khas dari pelbagai bahagian produk, tumit terbuka; bahan telap udara dan kelembapan; struktur selular kain untuk memastikan.

Kekuatan belat diperkuat Ogonyok 3B.00

KETERANGAN: Tulang kilas bertetulang OGONEK 3B.00 direka untuk dipakai di bahagian kiri / kanan, untuk memperbaiki sendi pergelangan kaki. Fiksasi kaku berlaku kerana reka bentuk produk.

Ankle brace Crate F-210

KETERANGAN: Pembalut pergelangan kaki KRATE F-210 dirancang untuk dipakai di bahagian kiri / kanan, memperbaiki sendi pergelangan kaki. Fiksasi dilakukan dengan menggunakan pengikat Velcro. CIRI-CIRI.

Radas sendi buku lali dengan engsel АН0-21 2Б.09

PENERANGAN Alat untuk sendi pergelangan kaki dengan engsel 2B.09 Menyediakan fungsi tambahan melalui penggunaan unit kawalan dan pelaksanaan mekanikal, pneumatik, elektromekanik, elektronik, yang.

Sokongan pergelangan kaki ORTO 400 BAN

KETERANGAN: Pembalut pergelangan kaki ORTO 400 BAN dirancang untuk dipakai di kaki kiri / kanan bawah, untuk memperbaiki sendi pergelangan kaki. Fiksasi berlaku kerana keanjalan bahan, dan.

Peregangan pergelangan kaki dengan deretan deretan (kanan / kiri) Ogonyok TN0-23 2B.07

CIRI PRODUK membetulkan kaki pada kedudukan yang betul secara anatomi; kerana fixator derotasi, adalah mungkin untuk menyesuaikan sudut kedudukan, yang memastikan fiksasi pada posisi kaki yang betul.

Sokongan pergelangan kaki Fosta F 2001

PENERANGAN: Pendakap buku lali Fosta F 2001. Pendakap buku lali memberikan sokongan dan lekapan yang tepat. Digunakan untuk kecederaan ligamen luaran, kecederaan tendon Achilles, kekejangan.

Pergelangan kaki menyokong ORTO 101 PAN

KETERANGAN: Pembalut pergelangan kaki PANTO ORTO 101 dirancang untuk dipakai di kaki kiri / kanan bawah, untuk memperbaiki sendi pergelangan kaki. Fiksasi berlaku kerana mengikat. KHAS.

Pendakap buku lali Ecoten AS-N02

PENERANGAN: Pendakap buku lali Ekoten AS-N02. CIRI-CIRI: Bahan dengan kelembapan yang tertembus, sifat bernafas Pembinaan dilepas Pengikat: Velcro INDIKASI: Pasca-trauma.

Pendakap buku lali TIMED TI-201

PENERANGAN: Pembalut mampatan pada sendi pergelangan kaki TI - 201 bertujuan untuk penetapan dan penstabilan sendi pergelangan kaki. CIRI-CIRI: teknologi khas mengait pelbagai bahagian produk.

Pendakap buku lali Ekoten AS-ST / M

PENERANGAN: Pembalut pergelangan kaki Ekoten AS-ST / M. INDIKASI UNTUK PENGGUNAAN: Ketidakstabilan kronik sendi pergelangan kaki. Keseleo dan pecah pergelangan kaki. Pemulihan selepas tr.

Pembalut pergelangan kaki Т-8608

Penerangan: diperbuat daripada bahan yang padat, tidak dapat diregangkan dan bernafas yang dapat dengan betul melekatkan sendi pergelangan kaki, lapisan dalam kapas membuat keselesaan tambahan ketika menggunakan mandi.

Sokongan pergelangan kaki elastik (pembalut, orthosis) Fosta F 6702

PENERANGAN: Penyokong pergelangan kaki elastik FOSTA F 6702 (pembalut, ortosis) direka untuk dipakai di bahagian kiri / kanan shin, untuk memperbaiki sendi pergelangan kaki. Pembetulan berlaku kerana st.

Pendakap buku lali - pelbagai model

Brace pergelangan kaki adalah jenis pembalut yang paling biasa dibeli, kerana bahagian kaki ini dapat menahan beban yang paling berat ketika berjalan, dan kebanyakan keseleo, lebam dan penyakit sendi lain jatuh di atasnya.

Orang yang berlebihan berat badan cenderung menderita penyakit sendi ini, dan pembalut pergelangan kaki semasa peregangan, sekiranya berlaku kecederaan, keradangan atau patah tulang adalah perkara pertama yang diresepkan oleh pakar bedah, traumatologi dan ortopedis.

Bergantung pada jenis kecederaan, pelbagai jenis pembalut ortopedik ditetapkan:

 • Splint adalah penahan plastik keras dengan pengikat elastik, digunakan selepas patah tulang untuk memastikan kedudukan kaki yang betul dalam proses penyembuhan tulang.
 • Orthosis - pendakap separa kaku yang ditetapkan oleh pakar ortopedik sekiranya berlaku patah pergelangan kaki atau keseleo sederhana.
 • Pelbagai pendakap elastik diperlukan sekiranya keseleo, radang dan situasi lain yang tidak rumit.

Anda boleh membeli ubat penahan yang ditetapkan oleh doktor dengan harga yang berpatutan di salah satu salon AMT ORTO di Yekaterinburg, Kirovgrad, Miass dan Kamensk-Uralsk. Kami menawarkan pelanggan dari bandar lain untuk memesan barang di kedai dalam talian kami dan mengatur penghantaran ke mana sahaja di Rusia.

Pendakap buku lali

Pelbagai produk dengan nisbah harga / kualiti yang sangat baik. Kami memberikan syarat kerjasama yang baik dan sistem potongan yang progresif. Pelbagai jenis pembayaran, pengkreditan boleh dilakukan.

Pelbagai produk dengan nisbah harga / kualiti yang sangat baik. Kami memberikan syarat kerjasama yang baik dan sistem potongan yang progresif. Pelbagai jenis pembayaran, pengkreditan boleh dilakukan.

Dari kawasan lain

 • Dalam stok
 • Runcit
 • 07.07.20

Kami telah mengumpulkan ulasan, produk terbaik untuk kesihatan dan kesihatan untuk anda yang terbaik, diuji masa dan memberi ulasan orang. Semua produk mempunyai sijil dan dokumentasi yang berkaitan.

 • Dalam stok
 • Borong / Runcit
 • 12.07.20

Mengurangkan bengkak, sakit, memperbaiki, menyekat pergerakan tidak teratur yang tiba-tiba, memusingkan sendi. Tidak mengganggu berjalan dan pergerakan normal.

 • Atas pesanan
 • Borong / Runcit
 • 12.07.20

Pelbagai produk dengan nisbah harga / kualiti yang sangat baik. Kami memberikan syarat kerjasama yang baik dan sistem potongan yang progresif. Pelbagai jenis pembayaran, pengkreditan boleh dilakukan.

 • Dalam stok
 • Borong / Runcit
 • 13.07.20

Kedai dalam talian Top Shop menawarkan pelbagai barangan rumah. Pelbagai bentuk pembayaran. Sistem potongan yang fleksibel. Jaminan dan perkhidmatan selepas jaminan. Rangkaian penghantaran pesanan serantau sendiri.

 • Atas pesanan
 • Borong / Runcit
 • 12.07.20

Pelbagai produk dengan nisbah harga / kualiti yang sangat baik. Kami memberikan syarat kerjasama yang baik dan sistem potongan yang progresif. Pelbagai jenis pembayaran, pengkreditan boleh dilakukan.

 • Atas pesanan
 • Borong / Runcit
 • 12.07.20

Pelbagai produk dengan nisbah harga / kualiti yang sangat baik. Kami memberikan syarat kerjasama yang baik dan sistem potongan yang progresif. Pelbagai jenis pembayaran, pengkreditan boleh dilakukan.

 • Atas pesanan
 • Borong / Runcit
 • 12.07.20

Pelbagai produk dengan nisbah harga / kualiti yang sangat baik. Kami memberikan syarat kerjasama yang baik dan sistem potongan yang progresif. Pelbagai jenis pembayaran, pengkreditan boleh dilakukan.

 • Atas pesanan
 • Borong / Runcit
 • 12.07.20

Pelbagai produk dengan nisbah harga / kualiti yang sangat baik. Kami memberikan syarat kerjasama yang baik dan sistem potongan yang progresif. Pelbagai jenis pembayaran, pengkreditan boleh dilakukan.

 • Atas pesanan
 • Borong / Runcit
 • 12.07.20

Pelbagai produk dengan nisbah harga / kualiti yang sangat baik. Kami memberikan syarat kerjasama yang baik dan sistem potongan yang progresif. Pelbagai jenis pembayaran, pengkreditan boleh dilakukan.

 • Atas pesanan
 • Borong / Runcit
 • 12.07.20

Pelbagai produk dengan nisbah harga / kualiti yang sangat baik. Kami memberikan syarat kerjasama yang baik dan sistem potongan yang progresif. Pelbagai jenis pembayaran, pengkreditan boleh dilakukan.

 • Dalam stok
 • Runcit
 • 22.06.20

Pembalut untuk sendi kaki kiri atau kanan. Bahan pengeluaran: poliester kapas tebal, aluminium. Saiz: S, M, L, XL.

 • Dalam stok
 • 12.07.20

Di kedai kami, anda boleh membeli peralatan sukan berjenama dengan kualiti tertinggi dengan harga rendah: dumbbells, barbells, bar horizontal, bar parallel, bar, bench press, rak, dll..

 • Atas pesanan
 • Borong / Runcit
 • 12.07.20

Bar adalah pembekal produk bukan makanan yang boleh dipercayai. Di antara pelbagai pilihan kami, anda boleh menemui pelbagai jenis alatan tangan, bajak salji dan barangan keperluan rumah yang lain setiap hari..

 • Dalam stok
 • Borong / Runcit
 • 12.07.20
 • Dalam stok
 • Borong / Runcit
 • 11.07.20

Pengeluaran - Korea Selatan. Heksagon Tourmanium menghasilkan ion bermuatan negatif (anion) dan sinar inframerah jauh. Merupakan kaedah penting pencegahan kecederaan, pemulihan dan rawatan pelbagai kecederaan.

Fiksator sendi

Sendi anggota badan berbeza dalam struktur dan fungsi anatomi mereka, mereka memberi seseorang kemampuan untuk menyokong dan bergerak, layan diri, sendi bahagian bawah kaki juga memainkan peranan sebagai penyerap kejutan. Oleh kerana pelbagai ciri anatomi dan fungsi sendi besar di hujung kaki maka patologi mereka adalah salah satu yang paling kerap. Imobilisasi anggota badan adalah.


Sendi anggota badan berbeza dalam struktur dan fungsi anatomi mereka, mereka memberi seseorang kemampuan untuk menyokong dan bergerak, layan diri, sendi bahagian bawah kaki juga memainkan peranan sebagai penyerap kejutan. Oleh kerana pelbagai ciri anatomi dan fungsi sendi besar di hujung kaki maka patologi mereka adalah salah satu yang paling kerap. Imobilisasi anggota badan adalah komponen wajib dalam rawatan sebarang patologi dan dilakukan dengan bantuan pembalut, pelekat plaster atau fiksator khas - pembalut, serpihan, serpihan.


Fiksator sendi ortopedik ditetapkan semasa pemulihan kecederaan atau tempoh selepas operasi. Mereka juga diperlukan untuk mencegah kecederaan semasa aktiviti sukan biasa, kehadiran pelbagai penyakit pada sendi dan semasa latihan fizikal yang berat. Penggunaan pendakap sendi adalah alternatif moden untuk pembalut dan pelekat plaster, kerana ia memberikan tahap lekapan yang sesuai, tetapi pada masa yang sama jauh lebih ringan dan lebih selesa..

Lebih-lebih lagi, penahan sendi membantu memendekkan tempoh rawatan atau pemulihan. Penggunaannya dengan ketara mengurangkan beban pada sendi yang terjejas, memastikan fiksinya yang betul dan meningkatkan peredaran mikro peredaran darah akibat pemanasan dan urutan mikro, tanpa mengganggu kedudukan yang menguntungkan secara fungsional.

Fiksator sendi senang digunakan, mempunyai penampilan estetik dan senang kebersihan. Model moden dibuat secara eksklusif dari bahan berkualiti.

Pendakap lutut ORLETT dengan pad silikon dan tulang rusuk yang kaku

Pendakap lutut Orlett EKN-212 direka untuk memperbaiki sendi lutut yang berkesan semasa penyakit keradangan, pada kecederaan akut atau selepas.

Pembalut ORLETT pada tali pinggang bahu, menyokong, memperbaiki (DEZO)

Penerangan

Pendakap bahu dan lengan Orlett digunakan secara meluas untuk melumpuhkan anggota badan atas. Bergantung pada pemasangan band (.

Pembalut untuk epikondilitis pada sendi siku (siku tenis) DI BAWAH PESANAN

Penerangan

Pembalut Orlett pada sendi siku (siku tenis), seni. TEL-104 menyediakan fiksasi tendon fleksor dan ekstensor.

Orthosis ORLETT pada sendi bahu dan lengan (dengan kekangan)

Orlett RS-129 Orthosis Bahu (Sekatan Pencabulan) memberikan tahap fiksasi bahu tahap sederhana.

Pendakap dilengkapi dengan yang boleh ditanggalkan.

Pad lutut neoprena yang boleh dilepas dengan engsel mekanikal

Pembalut neoprena yang boleh dilepas, diperkuat dengan serpihan logam dengan sambungan bola, 2 tali pengikat.

Ciri-ciri:

Pad lutut elastik yang diperbuat daripada benang bersalut seramik

Pembalut pekeliling elastik yang diperbuat daripada benang elastik tahan lasak hypoallergenic dengan lapisan seramik.

Ciri-ciri:

Sendi lutut Orthosis ORLETT elastik dengan tulang rusuk spiral logam

Penerangan

Pembalut elastik Orlett pada sendi lutut dengan tulang rusuk spiral logam, seni. MKN-103 (M) memberikan cahaya hingga sederhana st.

Pad siku elastik DI BAWAH PESANAN

Pendakap siku elastik Orlett MEL-104 direka untuk memudahkan pemasangan dan pemampatan sendi siku. Pembalut membantu mengurangkan bengkak dan st.

Kekangan pergelangan kaki dengan tulang rusuk yang kaku

Penerangan

Pembalut itu diperbuat daripada kain elastik, pengganti teknologi untuk kapas, diperkuat dengan empat penguat spring sisi.

Kekangan Pergelangan Kaki Orlett Lace Up

Sokongan pergelangan kaki Orlett dengan tulang rusuk dan tali yang kaku dirancang untuk menstabilkan kedudukan sendi pergelangan kaki, tulang tarsal secara fizikal.

Jalur bahu universal elastik ORTO

Pendakap pada sendi bahu terbuat dari bahan aeroprene dan Coolmax, dilengkapi dengan tali pengikat dengan penutup pelembut.

Pembalut pergelangan tangan - gelang elastik

Pembalut pergelangan tangan elastik Orlett MWR-102 direka untuk memudahkan pemasangan sendi pergelangan tangan. Ia juga mempunyai kesan mampatan,.

Orthosis Orlett untuk sendi metacarpophalangeal pertama DI BAWAH PESANAN

Orlett ortosis untuk sendi metacarpophalangeal pertama memberikan lekapan kuat pergelangan tangan, carpometacarpal dan metacarpophalangeal sendi jari pertama.

Orthosis ORLETT pada sendi lutut, boleh dilepaskan dengan engsel

Pendakap RKN-203 terbuat dari neoprene, bahan dengan kesan pemanasan yang jelas dan diperkuat dengan dua serpihan logam dengan polikentrik.

Sokongan kaki Orthosis ORLETT

Orthosis Orlett untuk pergelangan kaki dan kaki (orthosis - sokongan kaki), menjaga kaki dalam kedudukan yang betul secara fisiologi dan mendorong pemulihan.

Pembalut bahu yang menyokong (sapu tangan)

Penerangan:

 • diperbuat daripada bahan tahan lama, tahan haus dan boleh dicuci
 • kedudukan ke.

Orthosis Orlett pada sendi pinggul, kaku DI BAWAH PESANAN

Orthosis fiksasi pemboleh ubah Orlett HFO-333 pada sendi pinggul dengan pengatur jumlah pergerakan dalam dua satah. Ia digunakan sebagai ganti plaster selepas operasi..

Pendakap Patella ORLETT

Penerangan

Pembalut Orlett pada sendi lutut untuk memperbaiki patela, seni. PKN-103 memberikan sokongan lutut melalui fiksasi.

Orthosis ORLETT pada sendi bahu dan lengan (penculikan belat) DI BAWAH PESANAN

Orthosis pada sendi bahu dan lengan (abduction splint) SA-209 direka untuk melegakan sendi bahu dan membetulkan lengan pada posisi penculikan di bawah.

Sokongan pergelangan kaki yang diperkuat DI BAWAH PESANAN

Pendakap pergelangan kaki Orlett dengan kawalan kelantangan menstabilkan dan menghilangkan tekanan pada sendi buku lali. Sekiranya perlu, biarkan lantai.

Sendi lutut Orthosis ORLETT dengan fiksasi boleh laras DI BAWAH PESANAN

Pendakap lutut Orlett dengan pengatur pergerakan engsel biomekanik digunakan sebagai pembalut pementasan selama tempoh pemulihan..

Orthosis ORLETT pada pergelangan tangan dengan logam. bas

Orlett pergelangan tangan Orlett WRS-202 (serpihan) dengan serpihan logam berkesan menghadkan pergerakan dan memberikan lekapan kuat pada sendi pergelangan tangan,.

Orthosis pergelangan tangan (dilanjutkan) Orlett DI BAWAH PESANAN

Orthosis pergelangan tangan Orlett WRS-302 (memanjang) untuk lengan kanan memberikan lekapan penuh pada pergelangan tangan, lengan bawah dan ibu jari di lengan kanan..

Penyokong pergelangan kaki bersalut seramik tanpa tumit

Pembalut bulat elastik dengan tumit terbuka yang diperbuat daripada benang hypoallergenic dengan lapisan seramik.

Ciri-ciri:

Serpihan kaku pada sendi pergelangan tangan, panjang DI BAWAH PESANAN

Tayar kaku yang diperbuat daripada benang hypoallergenic dengan lapisan seramik, diperkuat dengan pengeras yang boleh dilepas berprofil (lebar di permukaan palmar, sempit di bahagian belakang.

Tape Ares Standart (5.0cm * 5.0m)

Pita, pita sukan (dari pita bahasa Inggeris) - pita pelekat yang diperbuat daripada kain, menyerupai pelekat pelekat, digunakan untuk memperbaiki atau menyokong sendi.

Sokongan lutut Orlett, diperkuat DI BAWAH PESANAN

Serpihan lutut Orlett KS-601 (orthosis) direka untuk pemasangan sepenuhnya sendi lutut. Fiksasi dicapai dengan 5 logam yang boleh ditanggalkan.

ORLETT ortosis kanak-kanak pada sendi lutut boleh dilepaskan DI BAWAH PESANAN

Orthosis lutut berpecah (splint) kanak-kanak Orlett RKN-203 (P) direka untuk imobilisasi (sokongan) sendi lutut sepenuhnya atau separa dan menyediakan bahagiannya.

Belat lutut

Belat tiga panel yang boleh dilepas dengan sisipan logam, tali dan tempurung terbuka. Memperbaiki dan menstabilkan sendi lutut dengan kuat, serta tr bawah.

Sokongan pergelangan kaki dengan kamera pneumatik DI BAWAH PESANAN

Orthosis pergelangan kaki dengan ruang pneumatik bertujuan untuk rawatan luka neuropatik kaki depan yang tidak dijangkiti, kecederaan tendon-ligamen.

Pendakap siku dengan sisipan silikon Medi EPICOMED

Merajut khas pembalut mengambil kira ciri anatomi sendi, sangat sesuai walaupun di kawasan selekoh. Sisipan silikon pada permukaan dalaman produk.

Pendakap Ankle Medi ACHIMED

Pendakap pergelangan kaki menengah untuk fiksasi tendon Achilles
Petunjuk:
- keradangan akut dan kronik pada tendon Achilles

Pendakap lutut Medi ELASTIC KNEE

Medium elastik digunakan untuk ketidakstabilan lutut ringan dan sindrom patellofemoral. Pilihan optimum untuk artritis.

Sokongan lutut dengan cincin silikon Medi GENUMEDI PLUS

Pendakap lutut dengan cincin patellar silikon dan tali GenumediPlus®

Petunjuk:

  sedikit ketidakstabilan ke.

Memperbaiki pembalut pada sendi bahu - "DEZO"

Petunjuk

- lebam bahu dan lengan bawah

- kecederaan dan pecahnya ligamen sendi bahu, sendi klavikular-akomial dan siku.

Sokongan pergelangan tangan Push care Wrist Brace

Push care Wrist Brace memberikan tekanan di sekitar pergelangan tangan, sehingga meningkatkan kestabilannya. Tahap tekanan dapat disesuaikan.

Orthosis ORLETT pada sendi metacarpophalangeal DI BAWAH PESANAN

Ortosis radiocarpal (metacarpophalangeal) Orlett WFG-100 direka untuk pemulihan selepas kecederaan dan operasi sendi metacarpophalangeal, serta untuk rawatan.

Kursi ORLETT untuk penetapan klavikula

Reclinator Orlett CS-150 dengan berkesan memperbaiki sendi bahu pada kedudukan posterior (reclination), sebahagian atau sepenuhnya melegakan ketegangan otot.

Pembalut elastik pada sendi bahu, Orlett

Pendakap bahu elastik Orlett RS-105 direka untuk mengehadkan pergerakan pada sendi bahu dan menyediakan pemasangan sendi secara sederhana.

Belat buku lali

Penemuan ini berkaitan dengan perubatan, iaitu dengan alat untuk rawatan fungsional, memungkinkan untuk melumpuhkan sendi pergelangan kaki, khususnya selepas operasi.

Ankle support Push ortho Ancle Brace Aequi

Pendakap pergelangan kaki Push ortho Orthesis Aequi dikembangkan berdasarkan pendakap Dr.Cumans dan memberikan penstabilan sendi pergelangan kaki.

Orthosis derotasi pergelangan kaki

Orthosis pergelangan kaki dan kaki (derotasi orthosis) memberikan fiksasi yang boleh dipercayai pada sepertiga bahagian bawah kaki bawah, sendi pergelangan kaki dan kaki, mencegah dalaman.

Gel basuh dengan kesan antibakteria HARGA 490,00

Mencuci barang yang paling diperlukan untuk pembasmian kuman: seprai pesakit; pakaian kerja; pakaian pesakit dan produk perubatan; stoking, gol.

Pad lutut elastik dengan tulang rusuk yang mengeras

Pendakap lutut dengan penguat spring BKN 871 dengan lubang di atas lutut diperbuat daripada benang hypoallergenic dengan lapisan seramik.

Pendakap Mediortho COX Medi Hip

 • sekatan putaran pinggul pemampatan ke luar di kawasan tersebut
 • luka selepas operasi
 • mengurangkan kemungkinan.